Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Melih Bulu Görevden Alındı / Mrsssih8dpkmzm

Melih Bulu Görevden Alındı / Mrsssih8dpkmzm. Melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesiyle görevden alındı. Protestolar, polis müdahaleleri, akademisyenlerin sırt dönme eylemleri derken rektör melih bulu dün görevden alındı. Melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan atama kararının ardından instagram hesabından yaptığı paylaşımla haberin asılsız olduğunu iddia etti. Boğaziçi üniversitesi'nin tartışmalı rektörü prof. Melih bulu neden görev alındı?

Melih bulu neden görev alındı? Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, sürpriz bir şekilde görevden alındı. Yök rahatsız olduğu için görevden alındı. * aldığım kulis bilgisi şöyle: Resmi gazete'nin bugünkü sayısı, geçtiğimiz aylarda çok konuşulan ve boğaziçi üniversitesi'ni yakından ilgilendiren bir cumhurbaşkanı kararı ile yayımlandı.

Pbr6evpgbv H2m
Pbr6evpgbv H2m from i.sozcu.com.tr
Melih bulu, 195 gün sonra cumhurbaşkanı erdoğan tarafından görevden alınırken, henüz yerine herhangi bir atama yapılmadı. Melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındı. Melih bulu neden görev alındı? * aldığım kulis bilgisi şöyle: Melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesiyle görevden alındı. Resmi gazete'nin bugünkü sayısı, geçtiğimiz aylarda çok konuşulan ve boğaziçi üniversitesi'ni yakından ilgilendiren bir cumhurbaşkanı kararı ile yayımlandı. Melih bulu , resmi gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanlığı kararı ile görevden alındı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındı.

Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevden alındı.

Ve bu rahatsızlık, haftalardır ifade ediliyormuş. Bulu, haberin gerçek olduğunu algılayınca da erdoğan'ın bir fotoğrafını yorumsuz olarak paylaştı. Kararnameyle, bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Boğazi̇çi̇ üniversitesi rektörlüğünden gece yarısı kararnamesi ile alınan prof. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. Melih bulu görevinden alınırken, bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Bulu'nun görevden alınmasıyla 6 aydır kayyum rektöre karşı direnen boğaziçililer yeni rektör için seçim istedi. İlginizi çekebilir boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevden alındı. 195 gün sonra görevden alındı. Ocak ayında ataması yapıldığından beri sular durulmamıştı boğaziçi üniversitesi'nde. Melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesiyle görevden alındı. Bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi.

Ve bu rahatsızlık, haftalardır ifade ediliyormuş. Melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesiyle görevden alındı. Boğazi̇çi̇ üniversitesi rektörlüğünden gece yarısı kararnamesi ile alınan prof. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Ocak ayında ataması yapıldığından beri sular durulmamıştı boğaziçi üniversitesi'nde.

8ewdohzsj5pcjm
8ewdohzsj5pcjm from i2.cnnturk.com
Kararnameyle, boğaziçi üniversitesi rektörü prof. Ocak ayında ataması yapıldığından beri sular durulmamıştı boğaziçi üniversitesi'nde. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındı. Bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Bulu'nun yerine, 194 günlük görev süresi boyunca yardımcılığını yapan prof. Melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesiyle görevden alındı. Protestolar, polis müdahaleleri, akademisyenlerin sırt dönme eylemleri derken rektör melih bulu dün görevden alındı. Ve bu rahatsızlık, haftalardır ifade ediliyormuş.

Resmi gazete'nin bugünkü sayısı, geçtiğimiz aylarda çok konuşulan ve boğaziçi üniversitesi'ni yakından ilgilendiren bir cumhurbaşkanı kararı ile yayımlandı.

Protestolar, polis müdahaleleri, akademisyenlerin sırt dönme eylemleri derken rektör melih bulu dün görevden alındı. Kararnameyle, boğaziçi üniversitesi rektörü prof. Boğazi̇çi̇ üniversitesi rektörlüğünden gece yarısı kararnamesi ile alınan prof. Bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Yök rahatsız olduğu için görevden alındı. 195 gün sonra görevden alındı. Melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesiyle görevden alındı. Bulu, haberin gerçek olduğunu algılayınca da erdoğan'ın bir fotoğrafını yorumsuz olarak paylaştı. Melih bulu, cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. 194 gün görevde kalan bulu, dün gece yayınlanan kararname ile birlikte görevden alındı. Melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesiyle görevden alındı. .tarihli resmi gazete'de yer alan karara göre boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevinden alındı. Melih bulu, 195 gün sonra cumhurbaşkanı erdoğan tarafından görevden alınırken, henüz yerine herhangi bir atama yapılmadı.

Melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesiyle görevden alındı. Melih bulu, 195 gün sonra cumhurbaşkanı erdoğan tarafından görevden alınırken, henüz yerine herhangi bir atama yapılmadı. Peki bu kadar direnmesine rağmen bulu görevden niye alındı? Dört yıl içinde boğaziçi'ni dünyanın ilk 100 üniversitesi arasında sokma iddiasıyla rektör olan melih bulu'nun macerası 7 ayda sona erdi. Protestolar, polis müdahaleleri, akademisyenlerin sırt dönme eylemleri derken rektör melih bulu dün görevden alındı.

Melih Bulu Neden Gorevden Alindi Dikkat Ceken Akp Detayi Son Dakika Haberler
Melih Bulu Neden Gorevden Alindi Dikkat Ceken Akp Detayi Son Dakika Haberler from static.daktilo.com
Bulu'nun görevden alınmasıyla 6 aydır kayyum rektöre karşı direnen boğaziçililer yeni rektör için seçim istedi. Protestolar, polis müdahaleleri, akademisyenlerin sırt dönme eylemleri derken rektör melih bulu dün görevden alındı. Melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan atama kararının ardından instagram hesabından yaptığı paylaşımla haberin asılsız olduğunu iddia etti. Melih bulu'nun macerası 194 gün sürdü. Peki bu kadar direnmesine rağmen bulu görevden niye alındı? .tarihli resmi gazete'de yer alan karara göre boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevinden alındı. Melih bulu'yla ilgili flaş iddia. Geleneklere aykırı bir şekilde cumhurbaşkanı erdoğan tarafından boğaziçi üniversitesi'ne rektör olarak atanan prof.

Bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi.

Protestolar, polis müdahaleleri, akademisyenlerin sırt dönme eylemleri derken rektör melih bulu dün görevden alındı. Geleneklere aykırı bir şekilde cumhurbaşkanı erdoğan tarafından boğaziçi üniversitesi'ne rektör olarak atanan prof. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındı. Melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesiyle görevden alındı. Dört yıl içinde boğaziçi'ni dünyanın ilk 100 üniversitesi arasında sokma iddiasıyla rektör olan melih bulu'nun macerası 7 ayda sona erdi. Bulu'nun yerine, 194 günlük görev süresi boyunca yardımcılığını yapan prof. Melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındı. Protestolar, polis müdahaleleri, akademisyenlerin sırt dönme eylemleri derken rektör melih bulu dün görevden alındı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Ek 1 inci maddesi ile 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 inci maddesi gereğince görevden alınmıştır. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevden alındı. Melih bulu, cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile bir gecede görevden alındı. Melih bulu , resmi gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanlığı kararı ile görevden alındı.

Post a Comment for "Melih Bulu Görevden Alındı / Mrsssih8dpkmzm"